fb  Sdílet
   Informace    Komentáře    Obsazení    Hodnocení    Fotky    Seznam dílů    

1. série  (1969 - 1970)

0. díl Marcus Welby, M.D.
1. díl Hello, Goodbye, Hello
2. díl The Foal
3. díl Don't Ignore the Miracles
4. díl Silken Threads and Silver Hooks
5. díl All Flags Flying
6. díl Echo of a Baby's Laugh
7. díl The White Cane
8. díl The Vrahnas Demon
9. díl Madonna with Knapsack and Flute
10. díl Homecoming
11. díl Let Ernest Come Over
12. díl The Chemistry of Hope
13. díl Neither Punch nor Judy
14. díl Diagnosis: Fear
15. díl The Soft Phrase of Peace
16. díl Fun and Games and Michael Ambrose
17. díl The Legacy
18. díl Dance to No Music
19. díl Go Get 'Em, Tiger
20. díl Nobody Wants a Fat Jockey
21. díl The Other Side of the Chart
22. díl The Merely Syndrome
23. díl Sea of Security
24. díl The Daredevil Gesture
25. díl Enid
26. díl The Rebel Doctor

2. série  (1970 - 1971)

1. díl A Very Special Sailfish
2. díl The Worth of a Man
3. díl Warn the World About Mike
4. díl Epidemic
5. díl To Get Through the Night
6. díl Daisy in the Shadows
7. díl Labyrinth
8. díl The Girl from Rainbow Beach
9. díl Aura to a New Tomorrow
10. díl Sounding Brass
11. díl To Carry the Sun in a Golden Cup
12. díl All the Golden Dandelions Are Gone
13. díl Brave on a Mountain Top
14. díl Marcus Welby, M.D.
15. díl False Spring
16. díl A Passing of Torches
17. díl A Woman's Place
18. díl A Spanish Saying I Made Up
19. díl Cynthia
20. díl Don't Kid a Kidder
21. díl Elegy for a Mad Dog
22. díl The Contract
23. díl The Windfall
24. díl The House of Alquist

3. série  (1971 - 1972)

1. díl The Tender Comrade
2. díl A Portrait of Debbie
3. díl In My Father's House
4. díl I Can Hardly Tell You Apart
5. díl This Is Max
6. díl Men Who Care: Part 1
7. díl Men Who Care: Part 2
8. díl Ask Me Again Tomorrow
9. díl Don't Phase Me Out
10. díl Echo from Another World
11. díl The Best Is Yet to Be
12. díl A Yellow Bird
13. díl They Grow Up
14. díl Of Magic Shadow Shapes
15. díl Cross-Match
16. díl The Basic Moment: Part 1
17. díl The Basic Moment: Part 2
18. díl All the Pretty People
19. díl I'm Really Trying
20. díl Is It So Soon That I Am Done for - I Wonder What I Was Begun For?
21. díl Just a Little Courage
22. díl Don't Talk About Darkness
23. díl Once There Was a Bantu Prince
24. díl A Taste of Salt
25. díl Solomon's Choice

4. série  (1972 - 1973)

1. díl A Fragile Possession
2. díl Love Is When They Say They Need You
3. díl We'll Walk Out of Here Together
4. díl In Sickness and in Health
5. díl House of Mirrors
6. díl He Could Sell Iceboxes to Eskimos
7. díl The Wednesday Game
8. díl Don and Denise
9. díl Please Don't Send Flowers
10. díl With a Shout, Not a Whimper
11. díl Jason Be Nimble, Jason Be Quick
12. díl Unto the Next Generation
13. díl Heartbeat for Yesterday
14. díl Dinner of Herbs
15. díl A More Exciting Case
16. díl A Necessary End
17. díl Who Are You Arthur Kolinski?
18. díl Gemini Descending
19. díl The Problem with Charlie
20. díl Catch a Ring That Isn't There
21. díl The Working Heart
22. díl The Other Martin Loring
23. díl The Day After Forever
24. díl The Tortoise Dance

5. série  (1973 - 1974)

1. díl The Panic Path
2. díl A Joyful Song
3. díl For Services Rendered
4. díl Blood Kin
5. díl The Light at the Threshold
6. díl A Question of Fault
7. díl Friends in High Places
8. díl The Endless Moment
9. díl The Tall Tree
10. díl The Circles of Shame
11. díl Nguyen
12. díl A Cry in the Night
13. díl Death Is Only a Side Effect
14. díl The Comeback
15. díl A Full Life
16. díl No Charity for the MacAllisters
17. díl Each Day a Miracle
18. díl The Fear of Silence
19. díl Angela's Nightmare
20. díl The Mugging
21. díl The Latch-Key Child
22. díl Out of Control
23. díl I've Promised You a Father: Part 1
25. díl Designs

6. série  (1974 - 1975)

1. díl The Brittle Warrior
2. díl The Faith of Childish Things
3. díl Last Flight to Babylon
4. díl To Father a Child
5. díl The Outrage
6. díl The Fatal Challenge
7. díl A Fevered Angel
8. díl Feedback
9. díl No Gods in Sight
10. díl Hell Is Upstairs
11. díl The Last Rip-Off
12. díl Child of Silence
13. díl The 266 Days
14. díl The Resident
15. díl Dark Fury: Part 1
16. díl Dark Fury: Part 2
17. díl Public Secrets
18. díl The Time Bomb
19. díl Four Plus Hot
20. díl Jake's Okay
21. díl Save the Last Dance for Me
22. díl Unindicted Wife
23. díl Dark Corridors
24. díl Loser in a Dead Heat

7. série  (1974 - 1976)

1. díl Tomorrow May Never Come
2. díl The Fruitfulness of Mrs. Steffie Rhodes
3. díl The Lie
4. díl The Covenant
5. díl The Double-Edged Razor
6. díl To Live Another Day
7. díl An End and a Beginning
8. díl The Tidal Wave
9. díl The Strange Behavior of Paul Kelland
10. díl Calculated Risk
11. díl Killers of Dreams
12. díl The Medea Factor
13. díl The One Face in the World
14. díl Go Ahead and Cry
15. díl Strike Two!
16. díl How Do You Know What Hurts Me?
17. díl Prisoner of the Island Cell: Part 1
18. díl Prisoner of the Island Cell: Part 2
19. díl The Highest Mountain
20. díl To Trump an Ace
21. díl All Passions Spent
22. díl Aspects of Love
23. díl Vanity Case
logo horoskopy
logo humor
logo studentka
logo nejhry
logo sms
logo tvp
hledat filmy, osoby, kapely, kulturní akce... Filmy, osoby, kapely, kulturní akce...
hledat filmy, osoby, kapely, kulturní akce...

    Neděle 18. 4. 2021 Svátek má Valérie
    Vyhrávej v casino.cz nebo na vyherni-automaty.cz   Prodávej s Plať-Mobilem.cz