SERIÁL: Rugrats

fb  Sdílet
   Informace    Komentáře    Obsazení    Hodnocení    Fotky    Seznam dílů    

1. série  (1990 - 1992)

0. díl Tommy Pickles and the Great White Thing
1. díl Tommy's First Birthday
2. díl Barbeque Story/Waiter, There's a Baby in My Soup
3. díl At the Movies/Slumber Party
4. díl Baby Commercial/Little Dude
5. díl Beauty Contest/Baseball
6. díl Ruthless Tommy/Moose Country
7. díl Grandpa's Teeth/Momma Trauma
8. díl Real or Robots/Special Delivery
9. díl Candy Bar Creep Show/Monsters in the Garage
10. díl Weaning Tommy/Incident in Aisle Seven
11. díl Touchdown Tommy/The Trial
12. díl Fluffy vs. Spike/Reptar's Revenge
13. díl Graham Canyon/Stu-Makers' Elves

2. série  (1992 - 1993)

1. díl Toy Palace/Sand Ho
2. díl Chuckie vs. The Potty/Together at Last
3. díl The Big House/The Shot
4. díl Showdown at Teeter-Totter Gulch/Mirrorland
5. díl Angelica's in Love/Ice Cream Mountain
6. díl Regarding Stuie/Garage Sale
7. díl Let There Be Light/The Bank Trick
8. díl Family Reunion/Grandpa's Date
9. díl No Bones About It/Beach Blanket Babies
10. díl Reptar on Ice/Family Feud
11. díl Superhero Chuckie/The Dog Broomer
12. díl Aunt Miriam/The Inside Story
13. díl A Visit from Lipschitz/What the Big People Do
14. díl The Santa Experience
15. díl Visitors from Outer Space/The Case of the Missing Rugrat
16. díl Chuckie Loses His Glasses/Chuckie Gets Skunked
17. díl Rebel Without a Teddy Bear/Angelica the Magnificent
18. díl Meet the Carmichaels/The Box
19. díl Down the Drain/Let Them Eat Cake
20. díl The Seven Voyages of Cynthia
21. díl Feeding Hubert/Spike the Wonder Dog
22. díl The Slide/The Big Flush
23. díl King Ten Pin/Runaway Angelica
24. díl Game Show Didi/Toys in the Attic
25. díl Driving Miss Angelica/Susie vs. Angelica
26. díl Tooth or Dare/Party Animals

3. série  (1993 - 1994)

1. díl Dummi Bear Dinner Disaster/Twins Pique
2. díl Chuckie's First Haircut/Cool Hand Angelica
3. díl Tricycle Thief/Rhinoceritis!
4. díl Grandpa Moves Out/The Legend of Satchmo
5. díl Circus Angelicus/The Stork
6. díl The Baby Vanishes/Farewell, My Friend
7. díl When Wishes Come True/Angelica Breaks a Leg
8. díl The Last Babysitter/Sour Pickles
9. díl Reptar 2010/Stu Gets a Job
10. díl Give and Take/The Gold Rush
11. díl Home Movies/The Mysterious Mr. Fiend
12. díl Cuffed/The Blizzard
13. díl Destination: Moon/Angelica's Birthday
14. díl Princess Angelica/The Odd Couple
15. díl Naked Tommy/Tommy and the Secret Club
16. díl Under Chuckie's Bed/Chuckie Is Rich
17. díl Mommy's Little Assets/Chuckie's Wonderful Life
18. díl In the Dreamtime/The Unfair Pair
19. díl Chuckie's Red Hair/Spike Runs Away
20. díl The Alien/Mr. Clean
21. díl Angelica's Worst Nightmare/The Mega Diaper Babies
22. díl New Kid in Town/Pickles vs. Pickles
23. díl Kid TV/The Sky Is Falling
24. díl I Remember Melville/No More Cookies
25. díl Cradle Attraction/Moving Away
26. díl Passover

4. série  (1996 - 1997)

1. díl Chanukah
2. díl Mother's Day
3. díl Vacation
4. díl Spikes Babies/Chicken Pops
5. díl Radio Daze/Pyscho Angelica
6. díl America's Wackiest Home Movies/The 'Lympics
7. díl The Carwash/Heatwave
8. díl Faire Play/The Smell of Success
9. díl Dust Bunnies/Educating Angelica
10. díl Angelica's Last Stand/Clan of the Duck
11. díl Potty Training Spike/The Art Fair
12. díl Send in the Clouds/In the Naval
13. díl The Turkey Who Came to Dinner
14. díl The Matress/Looking for Jack
15. díl Ransom of Cynthia/Turtle Recall
16. díl Angelica Orders Out/Let It Snow
17. díl Angelica Nose Best/Pirate Light

5. série  (1997 - 1998)

1. díl Grandpa's Bad Bug/Lady Luck
2. díl Hiccups/Autumn Leaves
3. díl Crime and Punishment/Baby Maybe
4. díl Word of the Day/Jonathan Babysits
5. díl He Saw, She Saw/Piggy's Pizza Palace
6. díl Visiting Aunt Miriam
7. díl The First Cut/Chuckie Grows
8. díl Uneasy Rider/Where's Grandpa?
9. díl The Wild Wild West/Angelica for a Day
10. díl Babysitting Fluffy/Sleep Trouble
11. díl Journey to the Center of the Basement/A Very McNulty Birthday
12. díl The Family Tree: Part 1
13. díl The Family Tree: Part 2

6. série  (1998 - 1999)

1. díl Chuckie's Duckling/A Dog's Life
2. díl Chuckerfly/Angelica's Twin
3. díl Raising Dil/No Naps
4. díl Man of the House/A Whole New Stu
5. díl Submarine/Chuckie's a Lefty
6. díl Baking Dil/Hair!
7. díl Zoo Story/I Do
8. díl The Magic Baby/Dil We Meet Again
9. díl Hand Me Downs/Angelica's Ballet
10. díl Opposites Attract/The Art Museum
11. díl The Jungle/The Old Country
12. díl Ghost Story/Chuckie's Complaint
13. díl Pedal Pusher/Music
14. díl Chuckie's Bachelor Pad/Junior Prom
15. díl Silent Angelica/Tie My Shoes
16. díl What's Your Line?/Two by Two
17. díl All's Well That Pretends Well/Big Babies
18. díl Wrestling Grandpa/Chuckie Collects
19. díl Runaway Reptar

7. série  (1999 - 2000)

1. díl No Place Like Home
2. díl Share and Share a Spike/Tommy for Mayor
3. díl Brothers Are Monsters/Cooking with Susie
4. díl Planting Dil/The Joke's on You
5. díl Officer Chuckie/Auctioning Grandpa
6. díl Partners in Crime/Thumb's Up
7. díl The Big Showdown/Doctor Susie
8. díl Accidents Happen/Pee Wee Scouts
9. díl Incredible Shrinking Babies/Miss Manners
10. díl Chuckie's New Shirt/Cavebabies
11. díl A Dose of Dil/Famous Babies

8. série  (2000 - 2002)

1. díl Be My Valentine
2. díl Discover America
3. díl Don't Poop on My Parade
4. díl Acorn Nuts and Diapey Butts
5. díl Angelicon/Dil's Binkie/Big Brother Chuckie
6. díl Finsterella
7. díl Dil Saver/Cooking with Phil & Lil/Piece of Cake
8. díl Sister Act/Spike's Nightscare/Cuddle Bunny
9. díl Bad Shoes/The World According to Dil & Spike/Wash-Dry Story
10. díl Dayscare/The Great Unknown/Falling Stars
11. díl Changes for Chuckie/The Magic Show/A Lulu of a Time
12. díl Cat Got Your Tongue?/The War Room/Attention Please
13. díl And the Winner Is.../Dil's Bathtime/Bigger Than Life
14. díl Day of the Potty/Tell-Tale Cell Phone/The Time of Their Lives
15. díl My Fair Babies/The Way Things Work/Home Sweet Home
16. díl Adventure Squad/The Way More Things Work/Talk of the Town
17. díl A Rugrats Kwanzaa
18. díl All Growed Up
19. díl Bow Wow Wedding Vows
20. díl Quiet, Please/Early Retirement
21. díl The Doctor Is In/The Big Sneeze
22. díl The Fun Way Day/The Age of Aquarium
23. díl Daddy's Little Helpers/Hello Dilly
24. díl Cynthia Comes Alive/Trading Phil
25. díl A Tale of Two Puppies/Okey-Dokey Jones and the Ring of the Sunbeams
26. díl Curse of the Werewuff

9. série  (2001 - 2003)

1. díl Back to School/Sweet Dreams
2. díl A Step at a Time/Angelica's Assistant
3. díl Pre-School Daze
4. díl Happy Taffy/Imagine That
5. díl Bug Off/The Crawl Space
6. díl Babies in Toyland
7. díl Starstruck/Who's Taffy?
8. díl Bestest of Show/Hold the Pickles
9. díl Diapies and Dragons/Baby Power
10. díl They Came from the Backyard/Lil's Phil of Trash
11. díl Fountain of Youth/Kimi Takes the Cake
12. díl Murmur on the Ornery Express
13. díl Club Fred
14. díl The Perfect Twins
15. díl Mutts in a Name/Hurricane Alice
16. díl Clown Around/The Baby Rewards
17. díl Baby Sale/Steve
18. díl The Bravliest Baby/Gimme an 'A'

10. série  (2005 - 2006)

1. díl Rugrats Tales from the Crib: Snow White
2. díl Rugrats Tales from the Crib: Three Jacks and a Beanstalk

16. série  (2000)

1. díl Discovering America: Part 1/Discovering America: Part 2
logo horoskopy
logo humor
logo studentka
logo nejhry
logo sms
logo tvp
hledat filmy, osoby, kapely, kulturní akce... Filmy, osoby, kapely, kulturní akce...
hledat filmy, osoby, kapely, kulturní akce...

    Pondělí 2. 8. 2021 Svátek má Gustav
    Vyhrávej v nebo na   Prodávej s Plať